< --- Terug naar het menu

Verhalen uit de praktijk

Bennebroek 2020

Wanda heeft onze beide zoons enorm geholpen. Één een beelddenker die moeite had met rekenen en laag zelfvertrouwen en de ander met dyslexie. 

Ze heeft ze geleerd dat zij net zo goed zijn als andere kinderen zijn. Voor het beelddenken onder meer de methode ‘ik leer anders’ gebruikt. Dat heeft ze enorm geholpen en het zelfvertrouwen is echt gegroeid!

Wanda, bedankt voor je vertrouwen in onze kids, je hebt ze echt goed geholpen!’ 

 Haarlem 2019

 'Na een lange zoektocht zijn we er uiteindelijk achtergekomen dat onze dochter visueel is ingesteld. Sinds ze gestart is bij Wanda met de methode 'Ik leer anders' heeft ze weer plezier in het leren. Haar zelfvertrouwen is gegroeid en hiermee haar welbevinden, en dit alles vertaalt zich ook naar betere resultaten op school. Wanda heeft in korte tijd een goede band opgebouwd met mijn dochter en bovendien vindt ze de sessies bij Wanda leuk en gezellig.'

Haarlem 2019

Onze zoon Gijs had niet zoveel zelfvertrouwen. Dat uitte zich erg in onzeker zijn, het idee dat hij “het toch niet kon” snel opgeven en verdriet.

Wanda is een collega van mij, op deze manier kwamen we bij kinderpraktijk Bom terecht. Gijs heeft eerst een drie daagse mindsettraining gedaan. Fantastisch, op een ontspannen manier groeide langzaam het zelfvertrouwen van Gijs!

Na deze training is Gijs nog een paar keer in de praktijk van Wanda geweest. Hij voelt zich daar erg veilig en vindt het fijn om te gaan. Het gaat goed met zoonlief. Hij heeft leren omdenken en staat sterker in zijn schoenen. Zeer dankbaar zijn wij en Gijs met de hulp en het vertrouwen dat Wanda biedt.

 

Haarlem 2017
 
 
Onze zoon ging met heel veel tegen zin naar school. Via via kregen we de tip om eens te informeren bij kinderpraktijk Bom. Na een uitgebreid kennismakingsgesprek hadden wij een goed gevoel en de indruk dat onze zoon bij Wanda op zijn plek zou zijn. We zijn nu enkele weken verder. We merken enorm verschil. Langzaam krijgt hij het plezier in school weer terug en zien dat zijn zelfvertrouwen erg gegroeid is. We zijn blij met deze begeleiding.
 
 
Nieuw-Vennep, november 2015
 
Via school kregen wij informatie over beelddenken. Wat wij hierover lazen vonden wij zo overeenkomen met het gedrag en de moeite die Max had met leren, dat wij geen moment twijfelden en contact hebben gezocht met Wanda. Ze werkt nu ongeveer anderhalf jaar met hem en het is geweldig om te zien hoe met de hulp van Wanda zijn schoolprestaties zo geweldig vooruitgegaan zijn, hij heeft meer plezier hier in leren hierdoor en ook dat zijn zelfvertrouwen hierdoor enorm is toegenomen. Wij en zeker ook Max zijn enorm blij met de hulp die Wanda biedt!

 

Nieuw-Vennep maart 2015

Mijn beide kinderen zijn met veel plezier bij Wanda geweest en het heeft ze heel goed geholpen. Beide hebben op de toetsen betere resultaten behaald en hun zelfvertrouwen is enorm toegenomen.

De kracht van Wanda is dat ze samen met het kind eerst bekijkt hoe het nu leert. Samen gaan ze dan op zoek naar andere manieren/oplossingen. Het kind kiest dan zelf welke manier hem/haar het beste lijkt en dat gaan ze dan samen uitproberen.

Daarnaast geeft Wanda allemaal tips om het leren gemakkelijker te maken.
Wanda, dank je wel voor de goede hulp.

Een ouder

 

Nieuw-Vennep januari-2015

Wij zijn zeer enthousiast over de coaching van onze zoon (9) door Wanda Bom.

Onze zoon is ernstig dyslectisch maar ondanks de goede vooruitgang die hij al had geboekt, voelde zich erg dom en had moeite de lessen op school goed te volgen. Dit resulteerde in verminderd zelfvertrouwen, slechte concentratie, vermoeidheid en weerstand tegen school.

Door de begeleiding van Wanda heeft hij zijn zelfvertrouwen weer terug gekregen. Hij heeft meer inzicht en begrip over zijn manier van denken, handvatten om informatie beter te kunnen verwerken en kan hij meer structuur aanbrengen in zijn werk. Hierdoor kan hij beter presteren op school en gaat hij er weer met plezier naar toe.

Wij ervaren de wijze waarop Wanda zich kan verplaatsen in het kind, haar begeleiding op maat en haar positieve en rustige aanpak als grootste pluspunten. Wat ons betreft echt een enorme aanrader!

Een enthousiaste reactie van een moeder.

 

Nieuw-Vennep januri-2014

Hoi Wanda

Ik wil u bedanken voor de hulp en ondersteuning.

Ik ben er erg blij mee en heb er veel aan gehad

Groetjes, jongen 13 jaar 

 

Amsterdam, 4 maart 2013

Wanda is een oud-collega van mij en heeft over haar opleiding tot kindercoach verteld. Ook vertelde ze over de mogelijkheid voor een workshop voor leerkrachten. Woensdag 27 februari kwam Wanda Bom, kindercoach, bij ons op school om een workshop over “Beelddenkers”te geven.

Wanda vertelde zo enthousiast en inspirerend, dat de twee uur omvlogen. Er was veel herkenning; je weet direct wie de beelddenkers binnen je school zijn. Wanda kwam met goede tips en had een groot aantal materialen uitgestald, die gebruikt kunnen worden om het leerproces bij beelddenkers te ondersteunen.

Tijdens een studie-tweedaagse hadden wij een keer als thema “Op het puntje van je stoel...” Uiteraard was dit bedoeld voor hoe wij kinderen les zouden moeten geven. Bij Wanda zat ik zeker op het puntje van mijn stoel. Ze wist van begin tot het eind te boeien. De workshop is met name interessant voor kinderen van de midden- en bovenbouw, omdat kleuters nog beelddenkers mogen zijn! Maar ook voor ouders van beelddenkers.

Wij zullen Wanda zeker nog eens uitnodigen om op een info-avond voor ouders te komen spreken.

Olga Hoogenraad
Instituut Schreuder
Amsterdam

 

Hilversum , 14 december 2013

Een dag bij kindercoaches Wanda en Mariska bij kinderpraktijk BOM

Het was een leuk en leerzame dag, we gingen ‘leren leren’, dat deden we door middel van allerlei opdrachtjes en testjes waardoor je je sterke kanten leerde kennen, zoals ben je visueel ingesteld of niet, dat houdt in of je veel in plaatjes denkt.

Verder hebben we veel verschillende leer methodes geleerd, en je leerde veel over het brein en hoe je beter dingen kon opslaan in het lange termijn geheugen.

Het was een leuke leerzame dag, echt een aanrader. Je stopt er 1 keer veel tijd in maar daardoor houd je later veel meer tijd over.

 Tim 14 jaar 3de klas VWO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


< --- Terug naar het menu

Namaste Webdesign