< --- Terug naar het menu

Vergoedingen

Coaching wordt in principe nog niet vergoed door de zorgverzekeraars. Maar een behandelingstraject door een coach kan voor de zorgverzekeraar schadebeperking opleveren. U kunt daarom proberen de kosten te verhalen bij de zorgverzekeraar. U dient een verzoek in te dienen op basis van hun coulanceregeling. Gebleken is dat deze verzoeken zeker de moeite waard zijn.

Soms is het mogelijk om (een gedeelte van) de kosten voor de begeleiding te betalen uit het Persoonsgebonden Budget (PGB).

De eventuele kosten kunnen bij uw belastingaangiften worden opgevoerd als ziektekosten.

Sommige mensen krijgen van hun werkgever een vergoeding, omdat ze begeleiding voor hun kind nodig hebben. Informeer naar de mogelijkheden bij uw werkgever.

Mijn mening is echter dat een kind, nooit om financiële redenen uitgesloten mag worden van hulp. Informeer daarom bij mij wat eventueel de mogelijkheden zijn als dit bij u het geval is.

 

Tarieven

Kennismaking/intake gesprek: € 45,-

Training "Ik leer anders". De kosten van de training zijn € 60,- per sessie incl. btw + Eenmalige kosten werkboek  € 39,95 voor thuis begeleiding van uw kind.

Ondersteunend gesprek met de leerkracht van uw kind € 45,-

Ik geef samen met Nicole Wessels diverse trainingen op gebied van mindset.

Deze trainingen zijn voor verschillende leeftijden. Ook geven we workshops voor ouders en professionals binnen het onderwijs, kinderopvang, maar ook binnen de sport. Als ex-topsporters weten wij als geen anders hoe een vastemindset je in de weg kan zitten en hoe een groeimindset je kan helpen. Voor meer informatie zie het kopje trainingen en workshops.

 Afspraken afzeggen.

 Een afspraak kan kosteloos gecanceld worden tot 24 uur voor de afspraak. Gebeurt dit niet, dan wordt het volledige bedrag van de sessie in rekening gebracht.

 

 

 

 


< --- Terug naar het menu

Namaste Webdesign